ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΗΘΕΙΑΣ | ASIC MINER

Ναι, αποστέλλουμε σε όλες τις χώρες, εκτός από τις ακόλουθες:

Αφγανιστάν, Συρία, Υεμένη, Ιράκ, Λιβύη, Νότιο Σουδάν, Μάλι Σομαλία, Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, Ουκρανία, Βόρεια Κορέα, Παλαιστίνη, Αιθιοπία.

Παραδίδουμε από την Ελλάδα.

Για τις άλλες χώρες, τα τελωνειακά τέλη και οι φόροι της χώρας σας θα πληρωθούν από τον μεταφορέα, ο οποίος θα σας τους χρεώσει κατά την παράδοση.

Μπορούμε να δηλώσουμε χαμηλότερη αξία κατόπιν αιτήματος.

Αποδεχόμαστε πληρωμές με Bitcoins (BTC) μέσω του διακομιστή BTCPAY.

Γίνεται δημιουργία μοναδικής διεύθυνσης πληρωμής για κάθε κρυπτονόμισμα κατά τη δημιουργία της χρέωσης, έτσι ώστε να μπορούμε να συσχετίσουμε τους πελάτες με τις πληρωμές τους.

Είμαστε παθιασμένοι με τα κρυπτονομίσματα και πιστεύουμε ότι οι εξορυκτές κρυπτονομισμάτων προτιμούν την πληρωμή με κρυπτονομίσματα. Επιπλέον, πληρώνουμε τους κατασκευαστές απευθείας σε κρυπτονομίσματα.

Πρέπει πρώτα να αγοράσετε αρκετή ποσότητα Bitcoin (BTC) ή Ethereum (ETH) για να καλύψετε το ποσό της αγοράς σας σε νομισματική μονάδα (τοπικό νόμισμά σας). Για να το πετύχετε αυτό, μπορείτε να αγοράσετε κρυπτονομίσματα από φυσικά ταμεία ή να ανοίξετε λογαριασμό σε έναν αξιόπιστο διαμεσολαβητή (όπως το binance.com, crypto.com, coinbase.com, kraken.com, swissborg.com, bitpanda.com κ.λπ.), το οποίο θα είναι όπως και να έχει απαραίτητο για την ανταλλαγή των κρυπτονομισμάτων που θα εξορύξετε.

Έχετε 60 λεπτά για να μεταφέρετε το ποσό της παραγγελίας σας σε Bitcoins ή Ethereum στη μοναδική διεύθυνση που δημιουργήθηκε από το Coinbase Commerce κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Αν κάνετε λάθος κατά την πληρωμή (λάθος ποσό, πολλαπλές αποστολές, λήξη χρόνου πληρωμής…), το Coinbase Commerce θα μας ειδοποιήσει με έναν συγκεκριμένο κατάσταση για τη μεταφορά σας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να διορθώσουμε την κατάσταση.

Βρισκόμαστε στην Ελλάδα και έχουμε επίσης ένα συνεργάτη κοντά στους κατασκευαστές για να σας εξασφαλίσουμε τις καλύτερες τιμές.

Όσο η παραγγελία σας δεν έχει αποχωρήσει από τα αποθέματά μας, μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων. Αν έχουμε ήδη παραγγείλει το υλικό σας από τον κατασκευαστή, διατηρούμε το δικαίωμα να χρεώσουμε 15% του ποσού της παραγγελίας σας για να καλύψουμε τα έξοδα συναλλαγής και χειρισμού.

Ο εξοπλισμός εξόρυξης παραδίδεται σφραγισμένος. Αυτό είναι το εγγυημένο για εσάς ότι θα έχετε ένα μηχάνημα 100% γνήσιο, καινούργιο και ποτέ μη χρησιμοποιημένο.

“Ναι, ο εξοπλισμός εξόρυξης είναι εγγυημένος από τον κατασκευαστή για 12 μήνες ενάντια σε οποιαδήποτε ελαττωματική κατασκευή.

Καλάθι αγορών
-7% Κατά την αγορά δύο Εξορυκτών | Παγκόσμια Αποστολή 🌍